Opslagruimte

Flexibele en toegankelijke oplossingen voor al uw opslagbehoeften. Couperus Mini Opslag in Donkerbroek biedt mogelijkheden om uw camper, auto, motor of inboedel veilig op te slaan.
Makkelijk bereikbaar vanuit Friesland, Drenthe en Groningen door ligging aan N381. 

Ons aanbod

Opslagunits en stalling te huurVanaf €99,- per maand

Zoekt u een veilige en flexibele opslagruimte voor uw kostbare bezittingen? Zoek niet verder! Onze opslagfaciliteit biedt 24/7 toegankelijke opslagruimtes die perfect zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft voor uw inboedel, een veilige stalling zoekt voor uw motor, of een plek om uw seizoensgebonden spullen op te slaan, bij Couperus mini opslag in Donkerbroek hebben we de perfecte oplossing voor u.

Waarom kiezen voor onze opslagruimte? 

24/7 Toegang: Uw bezittingen altijd binnen handbereik, op elk uur van de dag. Zo vaak u wilt, zonder extra kosten.

Flexibiliteit: Wij bieden verschillende opslaggroottes aan die aan uw specifieke behoeften voldoen. Bepaal zelf uw start- en einddatum.

Korte Opzegtermijn: Met een opzegtermijn van slechts 14 dagen bieden wij maximale flexibiliteit.

Veelzijdig: Ideaal voor de opslag van inboedel, voertuigstalling (bijv. motoren) en seizoensartikelen.

Veilig en Betrouwbaar: Dag en Nacht beveiligd.

 

Eenvoudige en Transparante Betalingsmogelijkheden

Je eerste betaling doe je eenvoudig contant of met pin. U betaalt enkel een borgsom van €25,- voor de sleutel, daarna bieden wij u het gemak van betaling via een Tikkie of via de pin - zo hoef je je geen zorgen te maken over maandelijkse facturen.

Onze Betaalbare Opslagopties:

• 8 m² (20 m³) voor slechts €99,- incl. btw)

• 30 m² (106 m³) voor €275,- incl btw

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Onze opslagruimte is ontworpen om een breed scala aan opslagbehoeften te accommoderen. Van het tijdelijk opbergen van huisraad tijdens een verhuizing, tot het veilig stallen van uw motor in de wintermaanden, of het opslaan van kerstversiering en andere seizoensgebonden items; onze opslagoplossingen zijn zowel praktisch als betaalbaar.

Bent u geïnteresseerd in het huren van opslagruimte of wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op. Ontdek hoe onze flexibele en toegankelijke opslagruimtes u kunnen helpen om ruimte te creëren in uw leven en bedrijf.

Logo CouperusHerenweg 9 | 8435 WN Donkerbroek
Email: arend_couperus@hotmail.com 06-57333335 | www.couplaza.nl